Vindskydd i Perstorp

Paddla och njut av naturen

Vi på Djupadalsmölla brinner för att kunna ge så många som möjligt en härlig naturupplevelse. Hos oss kan du därför både hyra kanot och kajak samt tält. Det finns även möjlighet att hyra en bastuvagn för lite extra lyx på vägen. Funderar du på vad du ska hitta på för aktivitet i sommar? Kontakta då oss så hjälper vi dig till en upplevelse du sent ska glömma.

Perfekt för sällskapet

Teambuilding med jobbet, återträff, möhippa, svensexa eller ett minne för hela familjen? Att hyra kanot eller kajak och sova i tält passar perfekt vid alla dessa tillfällen. Paddlar ni tillsammans bygger ni också en känsla av gemenskap, något som är ovärderligt.
Hos oss hittar du det mesta för att färden ska bli så bra som möjligt. Vi hjälper så klart även gärna till med tips och råd.

 

Genom att använda detta formulär accepterar du att Djupadalsmölla SEO lagrar och hanterar dina uppgifter.
Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till dig som kund/besökare.

Vindskydd i Perstorp

Rönne å

Hela 83 kilometer sträcker sig vackra Rönne å, en å som är idealisk för paddling. Ån kommer från Ringsjön och har sitt utlopp vid Skälderviken som är belägen vid Ängelholm. Längs hela sträckan finns en hel del spännande saker att titta på, dessutom färdas du genom en mycket naturskön miljö som är härlig att vila ögonen på.

Kajak och kanot

Föredrar du att paddla kajak eller kanot? Det spelar egentligen ingen roll eftersom vi både har kajak- och kanotuthyrning. En kanot kan du hyra i upp till fyra dagar, och en kajak i tre. Det går naturligtvis även bra att hyra en båt bara över dagen om du vill ta en kortare tur. Vill du ta dig längre längs ån och övernatta så föreslår vi att du bokar en kanot eller kajak i fyra eller tre dagar. På så sätt har du tillräckligt med tid på dig att få en riktigt härlig naturupplevelse.

Våra tjänster

Kanotuthyrning - Djupadalsmölla SEO

Kanotuthyrning

LÄS MER HÄR!
Vindskydd - Djupadalsmölla SEO

Vindskydd

LÄS MER HÄR!

ÄR DU INTRESSERAD AV VÅRA TJÄNSTER?

LÄS MER!

Slå läger för natten

Hos oss hittar du även vindskydd och tält för uthyrning så att du kan njuta av en härlig övernattning i det fria. Det är få saker som är så rogivande som att somna till naturens ljud, något som är lätt att uppleva om du sover i tält.
Är ni ett stort sällskap? Inga problem, vi har tält som rymmer hela 20 personer. Du hittar också vindskydd för tio, samt tolvmannatält. Det finns alltså ingen risk för att alla inte får plats.
Eftersom vi kan bistå er med både färdmedel och övernattning är det lätt att genom oss skapa en helhetsupplevelse.